Best Blogger Tips

Inainte de orice comanda citeste politica magazinului.
 

NOTA:
In perioada 15 ianuarie - 15 iunie 2014
NU se mai iau comenzi de executie pentru produse noi.
In aceasta perioada se livreaza doar produsele aflate pe stoc.

Va multumim pentru intelegere!


Colectiile UNIQUE:
Produse care nu se realizeaza la cererea clientului, doarece sunt create din materiale in editie limitata pe piata sau pur si simplu pentru ca ne dorim si UNICAT pentru tine, clientul nostru.
 
Colectiile WORLD WIDE:

Produse care se pot realiza la comanda in functie de marimile afisate ca disponibile pe site (cu pretul aferent fiecarei marimi). Nu se realizeaza produse in afara acestor marimi.

NOTA:
Datorita faptului ca producatorul decide singur asupra paletei de culori disponibile, acesta are dreptul sa scoata si sa introduca culori fara instiintarea colaboratorilor. Din acest motiv este posibil ca la un moment dat o culoare sa devina indisponibila. 
 


DESPRE PRODUSE:
   
Botoseii/ Botosii bebe 0-9 luni:
Lungimea maxima la talpa care se realizeaza la toate modelel din bumbac 100% este de 10 cm. Aceste modele nu se realizeaza din alte materiale.

Botoseii sunt destinati copiilor care nu au invatat inca sa mearga in picioare.
Dupa ce copilul tau face primii pasi protejeaza-i coloana vertebrala si piciorusele cu incaltaminte adecvata din piele care sa ii sustina gleznele.


DIMENSIUNILE PRODUSELOR
sunt aproximative, deoarece produsele crosetate sau tricotate manual se pot intinde sau isi pot schimba total dimensiunile in functie de cum sunt purtate.
Nu realizam produse la milimetru. Azi poti lucra mai strans, maine poti lucra mai relaxat ... si 2 produse lucrate la fel in stari emotionale diferite pot avea marimi milimetrice diferite.
   


CULORILE PRODUSELOR 
Acelasi cod de culoare, din aceiasi paleta de culori si aceiasi marca de fir si lot diferit poate avea nuanta diferita.
De exemplu ati comandat azi o caciula si peste 1 luna doriti si fular asortat. Puteti avea surpriza ca cele 2 produse sa nu fie perfect identice ca nuanta a culorii. Si la imprimanta pe masura ce listezi documente cerneala incepe sa fie tot mai stearsa pana se termina cartusul. Probabil acelasi lucru se intampla si intr-o fabrica de vopsitorie fire textile.
De accea va recomandam sa va faceti comanda tinand cont si de produsele pe care le aveti deja in dulap.
 


REDUCERI
Preturile reduse se aplica EXCLUSIV produselor aflate pe stoc.
 


PRODUSE CU PIETRE PRETIOASE SI SEMIPRETIOASE
Se pot aplica pietre pretioase si semipretioase gen: margele, cristale, cristale swarowski, paiete etc.
Nu achizitionam in numele dvs. pietre pretioase si semipretioase. Trebuie sa vi le achizitionati singuri in functie de buget si preferinte.
Pretul montajului in functie de compelxitatea lucrarii.
Solicitati pretul. 
 


MODIFICARI:
NU se fac modificari la produsele existente pe stoc, exceptie aplicatiile.
De exemplu iti doresti o palarie aflata pe stoc, dar ti-ar mai palcea inca o floare aplicata. Pretul produsului final = pretul palariei aflate pe stoc + floarea aplciata ulterior. Va rugam solicitati pretul, daca floarea nu se vinde separat.Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Reduceri

Toate reducerile

New Page 1

PayPal